Van je huis een thuis maken; je eigen foto als kunst aan de muur

Je huis is pas een thuis als je het helemaal naar eigen smaak hebt ingericht. Mooie meubeltjes, leuke tierlantijntjes (of juist niet) en een stukje kunst aan de muur. Kunst in de breedste zin van het woord. Want de één houdt van abstract, de ander weer van klassiek en weer een ander kiest voor een eigen creatie, en wel in de vorm van prachtige, foto’s.

Je mooiste foto van dat bijzondere moment, zoals je bruiloft of die geweldige vakantie, afgedrukt op canvas of hout. Het is niet alleen een heel persoonlijke touch aan je woning, je denkt ook regelmatig terug aan die fijne tijd. Twee vliegen in één klap.

Daarnaast is het relatief goedkoop. Daar waar je voor een kunstwerk van een erkend schilder al snel honderden euro’s neertelt, blijft het bij tientallen euro’s voor een schitterend, verwerkte foto. Bij verschillende online fotoservices heb je bovendien legio mogelijkheden om van je kiekje datgene te maken wat je voor ogen hebt. De grootte, de kleuren, het materiaal….

Een stukje persoonlijke kunst in je living, op de slaapkamer ,op het toilet of welke ruimte dan ook, het maakt van je huis een thuis. En dat slechts met een klein beetje moeite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>